jossssiiee

idag har jag varit på badhuset, jag och joss var där med massa ungar, (: jag slutade 15.00 sen så gick jag hem, ikväll så ska jag vara med emma :)

ska gå nu puuusssss<3


svinrygg

och här kommer en bild på svinryggen :D

 


olle

kom nyss hem från stinas, idag har jag och emo gjort sligor i håret mitt blev väldigt mörkt menmen. :)
sen gjorde jag en grisrygg på emo eller gjorde och gjorde jag fick se hur man skulle göra.
ikväll blir det väll tjejerna kanske .

här kommer några bilder på en duktig frisör som heter emma ;)










puss & heej leverpastejj ! :)





emo-hosoliv

sitter hemma hos oliv just nu vi har just ätit pannkakor här. gick upp åtta imorse hade ställt väckaren på halv men ej att jag steg upp.. for sen till stinas väntade på oli som var lite sen sen gick vi in. fick fara på affären och handla sen ´gjorde oliv slingor i mitt hår! och nu sitter vi här!


suddigbild,meen..


pussallasötisar!


eemma-loving

Jossan, jose och frida har just farit hem..  vi har sett idol och sen andra avenyn och ska snart gå och duscha. grymt seg dag.. inte gjorde vi mycket blev köttfärssås och sphagetti till lunch, käkade på skolan snackade lite med några sen drog vi tillbaka till praoen, mest bara tittapå vad dom gjort idag vi skulle ju göra slingor men det blev inget av så skulle kanske få göra det imorgon elr på trosdag.. annars jävlar! sen sa Malin hon vi är hos att vi skulle kanske färga och noppa ögonbrynen men vi får se, dom är ju som sagt lite efter med det dom vi säger att vi ska få göra. Åt iaf hemmagjordpizza till middag men jag önskade att det var en kycklingtallrik från tre kronor, så sjukt sugen! imorrn måste jag ta tag i svenskan.. elr om jag börjar efter jag har duschat får se men det skullle vara härligt att ha gjort bort det för det är ganska mycket som måste var gjort till efter praoen.. måste nog börja med att läsa papperna om ergonomin... sen är det engelska prov också men det kan få vänta ett tag! 



pussallasötisar!


emem

står och lagar mat nu.. ganska så slapp dag, har inte gjort mycket tvättade håret på varandra och packade upp varor. Imorrn skulle vi nog få göra slingor på varandra, wiiiie.. aja, åt glass när ja kom hem och satte mig vi datorn. Får se vad som händer ikväll, troligtvis ska jag väl ut, kanske på UG

ollee

idag har det varit prao det var kul jag och emma var på stinas hårmixeri, vi fick tvätta håret på varan det var svårt men kul !
helgen var underbart rolig! stackars emma och malin som fick torka ;)
jag älskar er mina omogna fjortiiiisar!!♥
ikväll ska jag äta tårta för min mamma fyller år.



puss & heeej leverpastejj !


emmma-emo

länge sen jag skrev nu... har just ätit, och sitter jag vi datorn ska kolla lite på www.hm.com/se se om jag hittar något att beställa.aja, sjukt kul i helgen, men på fredagen var jag inte alls taggad på att åka till norrbyskär, en sak kan jag säga sjukt tur att jag for.. lite seg på fredagen men blev bra ändå, kött och någon potatis sen på lördag skulle vi planera lekar nu när vi ska bli ledare.. och jag skall inga namn nämna men curry-pojken är helt galen.. men ingen klår oss tjejer iaf.sen blev det skogslek mitt i natten,hahah hur fan lät det? :o efter det satt vi mest och snackade, såg SAW V och la oss när filmen var slut fyra elr nått..på söndag blev det inte speciellt mer än att städa och på lunchen skulle vi göra något snäll valde en speciell låt till en speciell person men vad fan fick man för det , jo.... massa jävla curry i håret och då drog ett krig igång.. allt slutade med helt genomblöta kläder och vatten i mobilen trots att jag tog ut den innan det värsta.. ska inte säga vad som hände det stannar mellan mig och dom andra som var där. Vill inte påstå att speciellt många förutom dom som jag för det mesta är med var glad på oss.. lillmalin som inte ens hade andra byxor fick låna av mig hon kunde ju inte fara hem blöt. nu är jag iaf hemma.

funderar på vad jag ska göra ikväll men jag tar kvällen som den kommer och ser vad som händer. Imorgon är det prao, ska vara hos en frisör men min vän oli.. kommer förhoppningsvis bli kul men skulle tro att man mest får städa och sopa. men det är härligt att göra något annat än bara massa jobb i skolan.


pussallasötisar!



josssiie

har varir på skolan, vi hade hemkunskap jag och olle gjorde kycklingpaj och kladdkaka till efterätt (: ska till norrbyskär om en stund, vi skulle samlas klockan 17.50 , kommer hem på söndag! :)

ska gå nu,

puuuusssss<3


ollle

har just packat till norrbyskär det ska bli så kul!!
men jag fick nyss veta en mindre kul sak jos kan inte följa men jag har lovat att ringa så ofta jag kan! <3
det kommer nog en massabilder sen !
men nu ska jag fara och köpa godis :)



puss & heeej leverpaastej!


josssiie

har varit i skolan idag, var väl som vanligt hade tyska läxförhör, får väl se vad jag ska göra ikväll, (:

näe nu måste jag gå, ska träna på engelskan till imorrn,

puussss<3

emmaa

sitter vid datron och ska snart gå och borsta min små gaddar.. har varit ute med mailn, frida,jose och joss tonight! kollade idol sen gick vi ut ett tag:) menmen åkte med en snäll lärka som malinsmor hem så jag slapp gå och nu sitter jag här. vilken dag lite dryg och så men bara bra trots allt, först fick vi veta betyget på SO-provet och fick ett MVG, ganska stolt över mig själv så.. sa att om jag gjore ett bra resultat på Asienprovet också så skulle det bli ett MVG i geografi så nu ska jag fan kämpa så jag får det, det är värt att vara pluggis ett tag då! Sen hade vi "arbetspass" min mycket duktiga klass kom 1:A i orienteringen, känner inte att jag var så hemskt duktig själv men GRATTIS till er som kämpade, och ett extra stort grattis till FRIDA & OLI som var hemskt snälla på den orienteringsdag som var. men GRATTIS 9:3! blev en mummsig tårta som belöning.. alla fick smaka;] till och med jag! blir inte at fara till pappa i morgon för jag är ändå borta hela helgen, ska på norrbyskär..
trevligt,trevligt!!

här har ni en bild på dom nya skorna!

pussallasötisar!♥


olleee

vi sitter här hos frida och ser på idol och har käkat popcorn. tänk om man kunde sjunga så bra som dom :)
på barngympan var det väll kul alla barn är så söta.
nu sitter malin här och är nervös :) 

imorgon är det väll skola igen det blir som vanligt.

så jävla söta linnea, frida, jossan, jessica i 6.an

pusss & heeej levarpaaastejj


oollee

har nyss ätit det var palt;D före maten var jag med josse vi fixade bloggen haah!! coh gjorde sv läxa och sjöng singstar och josse vann ju så klart över mig varje gång.
snart ska jag på barngympa sen ska jag lämna match tröjan sen blir det väll tjejorna !

här kommer några blider från igår







puss & heeej leverpastejj! ♥


emmmaa-ensamhemma

wwi, sitter och ser på gossip girl medans jag väntar på att min mozarellapizza ska bli klar. sjukt kul kväll igår tog en massa bilder;] och när jag kom hem var det bara att göra NO:n men det gick åthelvete ändå..ikväll ska jag väl ut som vanligt måste förbi fotbollsträningen och lämna tillbaka matchtröjan sen ska vi nog se idol & andra avenyn, för det är väl idol ikväll? är då ensam hemma ikväll mor min är ju på något möte och bror är hos far sin. fick iallafall skorna som jag beställt igår.kommer bild sen.näe....nu är nog min pizza kvar så jag ska gå och ta ut den innan den blir som en kolbit.


pussallasötisar!


josssiie

har varit med emma,malin och olivia ikväll vi var ute och tog lite kort, :)

riktigt fina tycker jag själv,! ;D



puuusss<3


ollee

nu är jag lite förvirrad jag fick sakerna från H&M men det var inte dom jag hade förväntat mig, kjolen var slut och jag fick en helt annan tröja men jag ska ha kvar den endå för jag tycker den var så hälig :)

´
puss & heeej leeeverpastej !!


eeemma

så sjukt trött, hade inte ens tänkt fara till skolan idag är grymt förkyld och har ont i kroppen men det är det att man missar så mycket om man är hemmafast om jag nu får feber så måste jag stanna hemma men det hoppas jag inte på.aja, först var det matte, svenska och spanska före lunch sen hade vi orienterings"tävling" på efter middan lagomt bra när det är meningen att man ska springa, tur man har världenssötaste vänner som hjälper en:) men man fick iaf sluta tidigare. får se vad som händer ikväll beror på hur jag känner mig, men annars ska jag väl kanske ut ett tag. lilljos fyller ju år idag så om ni ser henne ikväll eller nått passa på att gratta henne!

GRATTIS!
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!♥

pussallasötisar!


ollle

idag var det skola men det var inte så jobbigt först matte, vi satt i grupprummet och paratade sen hade vi ingen idrott för att jerry var på orgenteringen så vi for hem till mig och åt en chokladmuffins. sen så hade vi tyska sen lunch och dom har då inte börjat med bättre mat än det var korv och vitabönor :/ efter det så hade vi orgentering jag och frida var riktigt bra vi bara sprang och sprang när jerry såg oss han måste tycka vi är jätte duktiga! :)

puusss & heej leverpastejj ! ♥


GRATTIS



grattis till min älskade josse! ♥


emmma

har precis sett topmodel på tv3 och nu väntar jag på att ensammamma söker ska börja. mycket mer blir det inte ikväll, ska väl duscha och så när jag sett klart på tv. måste kanske kolla på NOn som är till på tisdag.aja, har inte mkt mer att skriva.♥

pussallasötisar!


emma-helt galet

ojojoj, seg söndag ingen hemma på hela dagen så har sett klart på One tree hill S6. så nu väntar jag bara på S7!
menmen helgen blev helt sjukt både bra och dåligt men nu gäller det bara att tänka framåt och glömma vissa saker. Är ganska förkyld och trött,vill bara bli frisk.. trots allt ska ni veta att jag älskar er tjejer.
Ibland blir allt bara så fel...♥

pussallasötisar!


josssiie-fredags


josssiie

har varit på skolan, sen när jag kom hem så tränade jag lite på so provet, efter maten for jag in till stan med jonny, igår så var jag med emma,olle,jossan och frida vi grillade pinnbröd, (: idag så hade jag orientering haha jag och olle suger på de, ;) vi gick in på helt fel ställe och letade as länge sen så såg vi att de inte var rätt ställe, :] imorrn så vet jag inte vad som ska hända riktigt men något roligt hoppas jag att de blir iallafall! :) 

näe nu ska jag fortsätta träna lite,




pusussssss<3


ollle

bara såå drygt, vi har SO prov och engelska läxa till imorgon och dum som jag är så sparar jag allt till sista kvällen så ända sen jag kom hem från skolan så har jag bara tränat nästan. (:
idag på skolan så var det ganska så chill vi hade tyska, idrott och engelska sen hade vi NO men då fick vi tårta för att vi vann dragkampen igår, vi skulle ha haft matte men det blev ingen  så vi fick sluta tidigare.
tagga imorgon det kommer bli såå bra ;*




puss & hejleverpastej !


emmm-

kom hem från skolan för typ 40 minuter sen, sjukt härlig dag, nästan inga lektioner och sen fick jag hoppa över matten för jag hade så lång hål.menmen nu taggar jag fredag som fan!!!! sjukt kul det kommer bli, lilljoss inget vet!!!! en sak som är säker är iaf att vi kommer ha hur kul som helst. får se vad som händer ikväll men något blir det nog. sen ska jag försöka få fram lite pengar har inte så mkt.. och lilljoss ska ju ha en present också!
min nye vän!
kollade på www.google.se på fula djur!;]


ollllee

kom hem från skolan för dett tag sen den var väll som vanligt, det kan aldrig va god mat jag tror att jag och josse bara har ätit mackor hela veckan vi får hoppas att dom bättrar sig.
vi har i allafall haft slöjd och där håller vi på med våra byxor josse tryckte på dom idag och jag ska trycka nästa gång dom blir as fina, hoppas jag ;D
sen har vi ju haft dragkapm och vi vann så himla bra vi är !!!
ikväll ska jag väll hitta på något kul med tjejerna. :)


en extra kram till malin som är hemma och är sjuk♥


puss & heeej LEVERpastejjj !!


josssiie

var på skolan idag som alltid, hade dragkamp idag och vår klass vann vi ägde ;D ikväll så blire väl nått roligt med mina flickor!, :) i helgen vet jag inte vad som kommer att hända emma,jossan,malin,frida och olle har planerat nått som jag inte får veta, kommer nog bli kul!

måste träna på mitt so prov nu för jag kan ingenting alls!



pusss<3


emma-lovely

SO-provet idag,hoppas att det gick bra men det kändes som det iaf. tills man skulle svara på frågorna.. sen hade vi slöjd fick lov att sticka när malin inte var där, liten sjukflicka!! men ikväll ska vi kanske åka och grillapinnbröe med josse, frida, jossan och olle!! bara vi stora flickor ikv.men nu måste vi bara få ihop en deg, inte ser det ljust ut men jag hoppas är sjukt sugen,.. annars får det bli endast en KK!! sen ska vi kolla IDOL. känns sjukt skönt att ha gjort bort provet. aja nu har iaf josse kommit och vi ska se om vi kan göra en deg;]♥

pussallasötisar!


josssiie

har varit på skolan idag hade matte,tyska,no och so, på no lektionen så spelade vi frisbeegolf och på so lektionen så såg vi klart filmen, ikväll så får jag väl se vad jag ska göra, har so prov på fredag kan ingenting har inte börjat träna än.. 

ska gå nu och göra något skojigt,




puusssss<3 


emma-sweetdreams

whiiiiiie, SO-prov imorgon, ska jag vara ärlig har jag inte tränat jättemkt, men det känns som jag kan det mesta. slutade tidigare idag, ingen ström på HKn så vi kunde inte laga någon mat, men läxa fick vi allt iaf, man ska föra "kassabok" på allt man köper under en vecka från idag. jag och sötfrida gick vilse på orientenringen så vi kom tillbaka 25 minuter efter vi slutat idrotten, men bara en kvart sent till HKn ganska duktiga tkr jag.har iaf varit med josse och olle ikväll drog först till Karmel för att anmäla oss till nått "läger" sen for vi på UG och satt där ett tag men, vi hade ju inget UG-kort så då fick vi inte sitta vid tvn= lika bra att gå;] snackade ett tag och berättade för lillolle om planerna för helgen.. joss inget skall veta!!! mwahahhah.. menmen nu har jag försökt gå in på http://shop.hm.com/se/ men sidan hänger sig helatiden vet inte om det är min dator elr om det är sidan, är ganska sugen på att beställa massa saker så jag ska prata med min lillamamma;p menmen nu ska jag kolla en sista gång på SOn sen ska jag sova.  GODNATT!

pussallasötisar!


ollle

kom in för ett tag sen för det var så kallt,
jag josse och emma var på KARMEL ett tag men det blev ingen kk eller film det var lite synd, dom frågade om vi ville göra scons men det orkade vi inte så det fick anton göra undra vad dom smakade :)?
men vi anmälde oss iallafall till ledarskolan som är inte nu till helgen utan nästa det är på norrbyskär det blir säker as kul.
sen for vi till UG men det fanns inte så mkt att göra så vi gick ut och emma berättade vad som händer på fredag när vi ska fira josse det kommer bli as bra!! ;*




puss & heej leverpastejj! ♥


ollle

kom nyss hem från skolan, det var väll som vanligt vi hade 4 lektioner före lunch det är drygt vi hade orgentering och jag och josse är såå bra!! vi tog 3 st kontroller men på tävlingen har emma lovat att vi ska få köra med henne och då kommer vi att ta massor för hon vet iallafall åt vilket håll man ska hålla kartan :) men sen hade vi bara so och teknik, vi hade SO prov föra veckan och nu ska vi tydligen ha det på fredag också...
när jag kom hem så beställde jag kläder från H&M elr det blev inte så mkt för jag har inte så mkt pengar :).
ikväll blir det kompisar vi ska nog på KISON och se en film från våran konfa och sen så skulle vi baka kk där ;D.


söt sarah :)

puss & hej leverpastejj! ♥


josssiie

har varit på skolan idag, hade teknik där jag håller på att göra nån sak men den funkade inte :( på so så såg vi på film blood diamond, sen så har jag inte gjort något ska vara med kompisar ikväll,

näe nu ska jag gå,


gulljoss<3




puussssss<3


eemma

har mest bara degat idag, tränat på SO-provet och sett på tv.mer har jag inte gjort  men nu ska jag gå och basta med fanny.. sen får jag se blir väl tv elr nått. skola imorrn helgen skulle gärna få vara längre men nu är det som det är! ♥

pussallasötisar!


josssiie

idag så har jag bara varit hemma vaknade tio, sen så har jag kollat på tv nästan hela dagen och ikväll så är det top model och ensam mamma söker, (:

lägger in lite bilder sen i helgen,





pusss<3


olleee

har nyss ätit middag, jag längatar faktist till skolan i morgon då får jag träffa alla underbara kompisar det här har varit den segaste helgen på länge jag har inte gjort något förutom igår då var jag på strömspilen med familjen och det var ju sååå kul men jag köpte iallafall ett par helsvarta vanliga tygskor annars så har jag bara varit hemma och suttit vid datorn och sett på tv, och idag städade jag mitt rum det behövdes verkligen.
men imorgon kväll får jag va ute tagga!!


 (lägg märke till mitt snygga hall golv) :]

puusss & heej leverpasstej!! ♥



josssiie

har sovit hos emma inatt, vi hade askul, idag har jagf inte gjort något alls, ikvälll så ska jag väl vara med malin,emma,frida och jossan, stackars olle som bara får sitta hemma :(
ska fara till emmma nu,


puuussssss<3


emmmaa

mina söta vänner josse, frida och jos sov här i natt.vi kom hem strax efter 1 efter att jag hade kört hem Albin och Willy. stackars lilljos och att dom ska dra upp flingor också.. ;pmenmen dom for hem vid 12 imorse och då gick jag och duschade, fick en chock när jag kom upp för trappen hahh, det var folk hemma hos oss när jag går runt i bara handduk. det var ingen hemma när jag gick och duschade;] nu sitter jag iallafall här och har inget bättre för mig. ikväll då jävlar flickorhihhih♥



är man ego, så är man!

pussallasötisar!


ollle

nu har det gått en hel kväll och jag har bara suttit hemma tänk vad mkt roligt jag hade kunnat göra i stället men jag hoppas att mina underbara kompisar har haft det jätte roligt iallafall och så taggar jag nästa helg. (:
men nu ska jag gå och sova för att jag har ont i huvet   vi hörs imorgon. :)


här kommer en av dom bästa bilderna som jag glömt att lägga in:


puuusss & heeej leverpaaasteej !! ♥


ollee

måste ha den, den luktar så gott!!

puuuusss & heeej leverpaaastejj!! ♥


olleee

jag har inget liv..
det är fredag kväll och jag sitter inne vid datorn vad är det för liv tänk vad mkt roligare och vara ute med alla kompisar men nejnej min mamma är sååå snäll så hon låter mig inte gå ut, jag kommer aldrig klara hela helgen. menmen här kiommer en bild på mina fina vänner josse och malin. ♥



pusssss & heeej leverpasteej!!"


emmma!

Väntar på maaaaaaaaaat! är grymt hungrig har beställt en rullpizza från tre kronor. GOTTT!! har fan inte gjort ett piss sen jag kom hem från skolan, bara så sjukt mycket träningsvärk från igår, menmen är man otränad så är man. är bara så jävla less på falska personer, jag hatar personer som ska fejka låtsas vara något dom inte är speciellt när folk hursomhellst vet hur dom egentilgen är. dom kan bara ta sig någonstans. fyfan...........
iallafall som kom min klass 3:a i hörniaden bäst av niorna!! hahahh;]

pussallasötisar!


josssiie

idag var det skola, på morgonen så sa dom vilken plats man kom på i hörniaden haha vår klass kom sist,:P sen så hade vi so,svenska,engelska och sist hk,vi slutade 10 över 2, när jag kom hem så städade jag mitt rum, sen så har jag kollat på tv en stund, ikväll ska jag vara med flickorna ;D

lägger in några bilder ifrån idag nu,





vilka är finast? :]



puuuusssss<3


ollle

här kommer några bilder från i veckan (:

    malin emma

MUMS! 

 

 

puss & heej leverpaaastej ! ♥


ollee

kom typ nyss hem från skolan det var inte så jobbigt idag först hade vi prisutdelning från hörniaden min klass kom sist det var nån 8:a som vann, sen hade vi SO och då fikade vi för att våran lärare hade fyllt år och hon frågade om jag och josse kunde baka något så då bakade vi brömtårta och det var gott. sen hade vi svenska och engelska sen var det lunch efter det var det HK och vi gjorde lasange och mackor det var också gott jag och josse drack upp ett helt mjölkpaket så vi fick ont i magen ;D

ikväll ska jag sitta hemma och ha tråkigt medans alla andra ska vara ute och ha kul för jag har utegångsförbud för först gången i mitt liv och jag har ingen aning om vad jag ska göra en hel helg. :/ :/
smsa gärna.

puss & hej leverpastejj!!
♥ ♥ ♥




emmmaaa

Sitter i datasalen just nu. Har SO vi ska träna på Afrika kartan, men eftersom man då redan kan alla länder få man göra vad man vill! ska vara med Frida, Josse, Jos och Mailn tonight kommer bli asbäst! har inte bestämmt vad vi ska göra än men det kommer bli kung som alltid annars, synd att lillolle inte kan vara med:( sen ska vi nog dra hem till mig, vem vet vad som händer där;)
menmmen skriver mer sen.

pussallasötisar!


emmma

whiiiie!har precis tränat på Afrika kartan prov på alla Afrikas länder, 8 huvudstäder och massa jävla fakta skit om bl.a afrikas ekonomi och natur, allt till på tisdag så det är nog bäst att börja jag är helt kass på kartan. men nu väntar jag på att josse och olle ska ringa och säga att dom är klar för sen ska vi dra ut som jag sa. HIHI, nu tycker jag att dom får skynda sig jag tråkar sönder här hemma.


en bild på mina söta + josse och jos!

pussallasötisar!


emmmaa

drog till pappa efter skolan som jag sa. och har precis kommit från min lilla söta vän jossiie;] jag gick ut på gatan medan jag pratade med henne i telefon och vad är det jag ser långt där borta om inte hon! nhahahaha. aja, grymt kul idag på Hörniaden, bästa var endå det vid ån med hinkarna. är man bra så är man! ganska stolt över att jag klarade 6km på 35.50 minuter. ikväll blire grillkväll med mina små nassegrisar! och sjukt tagg på helgen som vanligt! menmen nu ska jag åka hem till mamma och hämta några saker!

EMMA JOSSE BADFLICKOR I 6:an!
varmt vatten, ungefär 5 grader!

jag älskar er flickor ni vet vilka ni är!
pussallasötisar!


josssiie


hihi hade tråkigt igår efter skolan, :]


josssiie

har varit på skolan, haha fick 54.40 min när vi sprang/gick 6km (: nu så sitter jag här med emma och har kommit en bit längre på vårt lilla mysterium, min mobil är lagad nu så nu kan jag ta massor med kort och lägga in ;D ikväll så ska vi grilla muuuummmmms,näe nu ska jag gå,


puuussssss<3


olleee

jag sitter här och har ont på min axel och gissa varaför ?!!?
jag kände något krypa där och trodde det var en fluga så då skulle jag vifta bort den, men det var en geting och den stack mig, men nu ska den dö.... ;D

puss & hej leverpastejjj!!♥

 


olleee

har nyss ätit middag det var spagetti och köttfärssås det känns som jag har ätit det nästan varje vecka sen jag föddes jag är så less på det.
men iallafall idag på skolan hade vi slöjd det var kul jag och josse håller på göra byxor som vi ska trycka på ni får kanske se dom sen. annars så hände det inget speciellt.
snart ska jag på fotbolls träning det ska bli kul men jag lär väll bli förkyld igen.
imorgon är det hörniaden bara drygt men vi får väll försöa göra det bästa av det med..

pussar till malin, frida, josse, emma och jossan ♥


här är söta eMo för längesedan

puss & hej leverpastejjj ! ♥ 




emmma

sitter och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till mig, jag är så sjukt hungrig men icke. inte har hon tänkt det inte. hon kommer ju aldrig. ska ut med flickorna ikväll typ på UG elr nått sen ska vi dra hem till någon och se IDOL! imorrn är det hörniaden helt okej om man bortser från springa 6km. efter det ska jag till pappa ska försöka lägga in lite bilder på datorn har ingen sladd till mobilen hos mamma, eller den finns någonstans men vart vet jag inte;] sjukt tagg på helgen, vet  inte vad vi ska göra men nått kul blire nog! aja, nu kom precis mamma hem och jag hoppas på att hon ska börja med maten, somsagt SJUKT hungrig!

pussallasötisar!


josssiie

idag har det varit skola hade slöjd, annars var de inge roligt, imorrn så äre hörniaden elr hur de stavas, as drygt först på förmiddan så äre massa saker sen på eftermiddan så ska vi sprina/gå 6km på en timme annars så får man minuspoäng.. ikväll så ska jag vara med flickorna tror jag, kommmer bli roligt som vanligt! men nu så orkar jag inte skriva någe mera,


puusssssss<3


ollee

vi sitter här på skolan och håller på att lösa ett musterium :)
här kommer en fin bild som josse ritat på mig


puss & hej leverpasetj!!!


emmmaa

sitter i datasalen nu, nyss käkat lunch nån äcklig fisksoppa! sitter här med mina älsklingar. men nu har vi tänkt gå till kisosken skriver sen. ÄLSKAR ER SÖTUNGAR!!


pussallasötisar!


olleee

kom hem från frida för ett tag sen vi har sett på IDOL och andraavenyn men det fattar jag inget av för jag brukar inte se på det men frida är helt beroende. 
 
på skolan idag var det SO prov det gick väll bra så jag måste väll få G i allafall.
efter middagen så var det barngympa jag ska va tränare för 6-åringarna och det är jätte kul dom är så söta.
men jag måste gå nu det kommer en gullig bild från konfa återträffen:



pusss & hej leverpastejjj ! ♥


eemma

har just käkat glass och kakor och börjar inse att om jag fortsätter kommer jag bli asfet!;] men fan att det ska vara så gott! väntar på att mamma ska komma hem är så grymt hungrig. efter maten ska jag  på kalas min kusin fyller 9 idag så GRATTIS till henne! efter det blir det kanske något med flickorna hade planerat att göra en KK och kolla på tv! aja, idag så hade vi slöjd jag och malin gör grymt snygga linnen och snart är dom klara. vi tryckte på hennes idag och ska göra mitt nästa vecka men när det är klart ska ni allt få sen. På torsdag är det hörniaden iaf, känner mig inte pepp på att springa 6km.

GRATTIS GULLUNGE!♥

PUSSALLASÖTISAR!


ollee

har nyss varit och klippt mig det känns konstig när det är så kort men man vänjer sig nog, jag ville spara ut långt men det var så risigt man måste ju klippa topparan ibland.
efter som jag har så tunt och platt hår så rekomenderade min frisör ett pulver som gör så att man får mer volym och den gör även så att håret inte ser lika fett ut om man inte skulle hinna duscha. och jag köpte det och jag har provat  och det funkade jätte bra (: .


puss & hej leverpastejj !! ♥


josssiie


josssiie

idag har jag varit på skolan hade prov gick väl helt okej, slutade direkt efter provet så jag slutade ett, sen så har jag bara varit hemma och inte gjort något specielt, ikväll ska jag vara med kompisar och se idol, (: imorrn så har vi slöjd as roligt eftersom jag och olle håller på att göra mjukisbyxor och i morrn ska vi trycka någe snyggt på dom ;) men nu ska jag gå skriver ikväll kanske.


puususssss<3


olleee

jag, emma, frida och amanda.å var inne i stan för några dagar sen
jag och emma köpte en väska och sen köpte jag en tröja !!
tröjan har mkt knalligare färg i på riktigt men det var svårt at få en bra bild (:

  

tröja: BIKBOK 199kr

väska: accent 399kr

puss & hej leverpastejjjj !! ♥


josssiie

har varit på skolan idag, ikväll så har jag varit med små gullungar, sen när jag kom hem så tränade jag på provet vi får väl se hur de går imorrn, (: ashärligt eftersom vi slutar 20 i 2 imorgon,näe nu ska jag gå och träna lite till.



puuussss<3


eemma

Så sjukt trött efter helgen men lyckad om något blev den! Direkt efter middagen igår la jag mig för att se på One tree hill men han inte ens se ett helt avsnitt innan jag somnade. sov till typ 8 var vaken i 10 min sen somnade jag om och sov till väckar klockan ringde imorse. Lite trött på skolan idag menmen så går det. Hade HK sista lektionen jag, jessica och frida gjorde as god pizza! sen drog jag hem skulle göra mat ikväll för mamma är på nått möte. blev en typ nån salladhaha. ska kanske vara med frida och mailn ikväll får se hur det bli malin är ju inte den snabbaste person som jag känner men söt är hon endå. nu ska käka lite glass, GOTTT!

FREDAGEN VAR BÄST TJEJER!

pussallasötisar!

nu är du väl glad igen min söta ff? ♥


josssiie

har varit på konfa återfträff, på kvällen så var det spökstig as roligt, jag somnade typ vid sex halv sju på morgonen och sov till nio, sen när jag kom hem så sov jag till sju sen så har jag kollat på tv, har prov på tisdag på afrika kan nästan inga huvudstäder,

näe nu ska jag gå puuussssss<3


olllle

 har just fikat bullar det var gott!!! (:

vi har ju sovit i fridas stuga det var as kul,
först åt vi pizza hos fridå sen for vi till fridas stuga och såg på en film och käkade godis och chips.
sen for vi med mopparna till hörnefors och amanda.n var bäst på köra!!
sen så satt vi bara och pratade och gulliga sarah somnade sittande i soffan.
efter det gick alla och la sig i en säng och sov fast jag, amanda.n ,jossan ville inte sova och efter att tag vart vi hungriga och stod och letatde runt efter något smaskigt i fridas kylskåp och då hittade vi massa gröna mögliga saker det såg så gott ut!!!!

sen vid 8 for jag hem och sov typ till 12 och nu ska jag fara på konfa återträff och va vaken en hel natt till!! TAGGA!

bilder kommer

puss & hej leverpastejj!!

mååånga pussar till amanda.n josse emma petra fridå jossan amanda.å frida.e malin wilma och sarah ♥


emmma

är i fridas stuga nu, har nyssåkt moped till hörne. Har sett wrong turn 2 ikväll, ganska bra film:) käkat massor med chips och godis! imorgon är det konfaåterträff känner mig inte så jävla taggad med det kommer nog bil kul. kommer vara sjukt trött på söndag. har iaf haft sjukt kul ikväll får se när vi går och lägger oss.

pussssallasötisar!

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!

Här kommer svaren!



Vilka är snyggast i 9:an

martin the one and only!


är någon av er kär? ;)


hih, jo i dig! <3 nä, inte just nu.

Hur många har Emma strulat med dom sista veckorna?

hah, 2 om du inte redan visste som alla andra.


Varför har emma en sådan hög testosteronhalt?

har väl inte mer än någon annan.;p


vilka mer än Thomas och Mattihas har emma haft sex med ?

asså jag har inte haft sex med Thomas eller Matte.


Emma hur går det med LK och mattihas

jo, det går bra. tackar som frågar


anser ni att ni har förändrats det senaste året?
isf hur och till bättre lr sämre?

vi tycker inte att vi har förändrats som personer, kanske umgås vi  med andra personer och gör andra saker men det ser inte vi som något sämre.


varför är ni sura ?? :O

inte är vi det. inget vi själva märker av, men om ni nu tycker det kan ni ju säga till så vi kan ändra på det.


Varför är ni bäst?

det är bara så helt enkelt, en gång bäst alltid bäst!


Favorit artister?

ingen speciell, lyssnar på det mesta.


Favorit Film?

har ingen speciell, senaste filmen vi såg var wrong turn 2


Är någon av er in lööve?

ja, våran favorit är björk. näe, inte just nu.


Vad är det bästa med livet?

alla goa människor som finns i våra liv!


Favorit årstid?

SOMMAR FFS!


fucking geeekkks??? skaffa ett liv vi hatar er!!

åh, tack vi älskar er också.


seriöst? sämst design och gör eran blogg bättre små girls!!

tack, vi tar det som en komplimang. men ni kanske ska kolla på eran egen design, sötisar


gillar ni kuk?

ja, vi älskar det jacob! vem gillar det inte?


hört att emma strulat med mååånga, vilka?

kanske inte många, 2 matte o thomas om det hjälper.


vad är det längsta "ni gått" med en kille?

ungefär 3 mil;)



emmma

skolfoto idag! hah, läskig fotograf;p och sen så tycker jag att nästan alla som är med i skolIF är surk*kar, varför ville ni inte att vi skulle vara med på erat kort? elevrådet gick ju med på det! for tillstan efter skolan med Olle, Frida Eriksson och Amanda åström. köpte en ny väska och asvackra rosa adidas skor:D menmen nu är jag hos frida. nyss käkat kycklingtallrik från trekronor, GOTTT! sen ska vi kanske gå ut eller nått och sen far vi till frida, ska typ bada och sen basta. men det kommer bli sjukt kul ikväll♥

 tänkte bara säga att det är sjukt fegt att vara anonym och skriva sånna frågor eller kommentarer, bättre att ni skriver erat namn vi vet endå vilka det är!


men nu ska jag vara social med dom andra, pussssssssssallasötabarn!




josssiie

sitter i datasalen just nu gjorde just klart livsboken, sen så är det lunch och efter lunchen är det hk :) hade skolfoto i morse klockan nio, och man vart jue jätttte fiiiiin elr inte,


lägger in en bild som jag gjorde förra veckan när vi hade svenska, de är olle :]





puuusssss<3


josssiie

idag var det skola, as drygt.. men när jag kom hem så for jag till stan, sen på kvällen var jag med emma,olle och malin, :) just nu sitter jag och äter glass, haha som vanligt, imorrn så slutar jag tio över två sen på kvällen ska jag vara med flickorna,kommer bli as roligt,

lägger in några bilder,










puussss<3


olllle

i dag har det inte hänt så mkt torsdagar är jobbigast vi går till 20 i 4 sen så blir det inte lättare om det är personer runt om som hatar en men men... jag och josse har i allafall super kul och emma är sååå söt på matten (: .
i gårkväll var jag med josse och emma på UG och där träffade vi amanda.Å hon var så söt och fasnade med huvudet i hjälmen ;D.

men nu ska jag gå för snart ska jag va med mailn och då ska vi kanske ut och busa med emma och josse!!! 

    

                       


                      puss & hej leverpastejjjj ! ♥


emmmaa

Är hos jessica nu, ska käka lunch. nån pasta blire jessicastorkocken! hahah. sen ska vi tillbaka till skolan har idrott halv 2. sjukt lång lunch på torsdagar. känns så jävla skönt att det är fredag imorgon veckan har gått så jävla fort. TAGGA IMORGON SÅ SJUKT KUL! fast imorrn är det skolfoto som jag redan sagt en gång men jag är störd på att man inte får göra något, sitta och vinka hej mormor elr?  nu ska vi ät skriver sen.



pussallasötiisar!


FRÅGESTUND!!!!



Skriv vem frågan är till, eller om den är till alla!


emmaa

är hos olle just nu, har precis lyckats med att göra en ny header! hahahah, men nu ska vi väl hitta på något annat. sen  måste jag göra engelskan som är tills imorgon och man måste skriva skiten med en klasskompis. men nu taggar jag helgen ska äta hos Frida Lundberg sen ska vi till Frida Eriksson och sova där. Sen har vi konfaåterträffa lördag till söndag.


grillparty vid fåren!


pussallasötisar!


ollle

idag på skolan var det inte så jobbigt vi slutade halv 2. efter skolan har jag inte gjort så mkt hade tänkt att fara till stan men det blev inte så.
igår kväll var jag på fotboll men jag ångrar mig nu att jag for dit för jag har så ont i halsen så ikväll blir det ingen träning jag får hoppas att det har blir bättre till helgen för då händer massa skojjj, men nu kom josse och emma så jag ska gå!!


puss hej leverpastejj!! ♥


josssiie

har varit på skolan idag som vanligt, slutade halv två eftersom det var den första onsdagen i månaden, sen när jag kom hem så åt jag kladdkaka och glasss mummmms, :) haha jag kommer att bli fet,

har färgat håret också, ikväll ska jag vara med olle och nå fler kanske får väl se, :)





puuuusssss<3


josssiie

ikväll har jag varit med emma,frida,jossan,frida och vilma. först så for vi på nordahl, sen så for vi ut och busade lite, :)

näe nu ska jag gå,


puuussss<3


emmmmma

är med josse just nu, väntar på att frida och jossan ska ringa. sen ska vi väl gå ut eller nått. helt okej i skolan idag förutom att mitt skåp är helt jävla mongo! jag kommer snart dampa lös på det. menmen sen hade vi slöjd jag och malin ska trycka på varsitt linne. ni får kanske se sen när det är klart!:D på torsdag eller fredag är det skolfoto, så jäkla dåliga regler hur tråkig  kommer inte skolkatalogen att bli? :O

pusssööööötisar!


josssiie

har varit på skolan idag slutade 13.40:) , sen när jag kom hem så gjode jag milkshake, sen så hjälpte jag min lillasyster med att göra ett halsband,

näe nu ska jag gå skriver mer ikväll om jag hinner,



pppuuuusssss<3


ollle

jag och josse var i stan i helgen :)
det här köpte jag:



jeansleggins- VEROMODA
linne- H&M

pussss & hej leverpastejj! ♥


olllle

kom hem från skolan för ett tag sen, vi slutar nämligen 20 i 2 på tisdagar !!! (:
på skolan var det väll somvanligt, nu har vi fått matte grupper så nu kan jag och josse va med emma på matten.
 :):)
i kväll blir det väll kompisar elr fotboll men jag är förkyld sen vet jag inte om jag ska gå kvar det är en massa tjaffs och vi får inte va med i serien längre men det är ju inte så länge kvar nu jag ska i allafall prova en träning vi får se hur det blir...


Här kommer några bilder från dagen :)

   

                                   



pusssss & hej leverpastejjjjjjjj!!! ♥


RSS 2.0