josssiie

ikväll så har jag varit med emma,jossan,frida och jessica, vi bakade kladdkaka gööööttttt!
sen så började frida och jossan ha vattenkrig he flög vatten överallt ;)

näe nu ska jag gå och duscha,



puuuusssssss<3


josssiie

idag har jag varit på skolan.. och nu så gör jag tyyp inget! men ikväll så kanske jag ska vara med kompisar får väl se, :) och på fredag är de skolfoto, det suger med alla jävla regler,!

men nu så ska jag gå,



puuussssss<3


emmma

sjukt roligt igår, med alla flickor! bästa på länge:)   var ute med båten imorse med pappa och dom andra.. grillade fast jag åt bara mitt godis som jag hade med mig. for sen och kollande på f14 som hade match på nordahlsvallen. 2-1 till hörnefors! :D nu sitter jag här med josse vi ska väl hitta på någon snart, men vad vet jag inte, hihi. imorgon är det skola, sjukt tråkigt men det är sånt man måste göra. nu ska vi gå skriver kanske sen.

lägger in en bild på mig och josse från munkviken, 6an typ. GANSKA SÖTA!





pusssssallasötisar!


josssiie

vaknade typ 20 i 11 idag sen så skulle min lillasyster ha kalas så klockan ett kom alla barn, sen så åt alla fika, och sen var de lekar och nu så leker alla gömma nyckel, sen så ska jag kanske fara och kolla på nån match och ikväll så vet jag inte kanske bara stannar hemma och slappar får väl se,




puuuusssss<3


josssiie

igår så var jag på skolan, sen på kvällen så var jag med jossan,frida,emma och olle :) först var vi hos frida sen så gick vi hem till emma för att hon skulle hämta pengar sen så gick vi till kiosken och köpte godis, typ vid elva så gick vi till ug och såg på film en stund, efter de så for jag hem var as trött fast jag hade sovit på dagen efter jag kom hem från skolan :] , men nu så ska jag gå olle kommer snart.




puuussssss<3


ollle

har just ätit tacos MUMMMMMS!!
och snart ska jag hem till frida och sen ska vi dra ut på samhälllet och ha skoj, tur att det slutade regna annars hade vi blivit blöta men det lär väll börja ingen (: imorgon kommer det bilder från kvällen!!!

pusssss & hej leverpastejjjjjjjjjj !!!


här kommer en bild från 8:an på idrotten då vi hade tråkigt och lindade in mig i papper !! :)

ollle

kom hem från skolan för ett tag sedan det var väll som vanligt, SO, eng, sv och HK. på  SO:n fick vi veta att vi ska ha prov om typ en vecka jag som knapp tycker att skolan har börjat men men vi får väll se hur det går.
på lunchen var det krig wallrud hade spottat på josse och då gick jag josse jacce fredrik och emma.B och spottade på hans cykel och då jagade han mig, josse och emma.B runt hela skolgården.

ikväll så blir det väll josse emma malin frida och jossan och vi ska hitta på en massa kul synd bara att det regnar men det lär väll vi knappast märka så kul som vi ska ha.
 (:

vi bjuuuu!!




pussss & hej leverpastejjjj !!!

olllle

jag hittade 2 gamla bilder en från skule och en från typ 6:an (:

jag malin josse

jag linnea jessica frida (:

olllle

kom nyss hem från frida, jag joss emma malin och josse var där och såg män som hatar kvinnor den var väll bra elr det jag han se iallafall....

Aja, på skolan i dag var det väll som vanligt elr jobbigare än vanligt, jag tror att torsdagar kommer att bli den jobbigaste dagen elr så var det bara för att jag var trött.
maten var lika god som vanligt så det blev mackor till lunch. 
Här kommer en bild (:



pusssssss & hej leverpastejjjjj !!

emmaaaaaaaaaaa


ganska drygt i skolan idag, matte, idrott, engelska, svenska o spanska. men fick veta att vi har sovmorgon imorgon till 11.10!  slutatde typ halv 4 sen for jag hem till pappa. ;p efter mataen for jag till affärn med fanny köpte HUBBABUBBA och nått mer. HAHAH! men men ska vara med nå folk ikväll och sen får vi se! sjukt härligt med fredag imorrn!
+lägger in en bild från 2007;] söta va?

pusssallasötisar!!!!!!!!
 

gästbloggerska

hellu alla mongos. ( ; eftersom jag är sååå himla snäll tänkte jag göra ett litet inlägg från yo, moi, me, FANNY.
Har tusan inget intressant att skriva förutom att jag har no-läxa. YIPPIE. Jag har dansat lös och basen har dunkat på högsta grad. Emma och josse kollade på, soffffft :) Nä, nu väntar no:n. CIAO BELLAS! / fanny
Btw, lyssna på taylor swift - you belong with me. SJUKT BRA.


josssiie

kom hem från frida nyss har varit med frida,jossan,emma och olle, idag har jag varit i skolan lika tråkigt som vanligt fast på lunchen så hade vi det roligt :) sen när jag kom hem så åt jag fem chokladbollar goottttt :], sen så hade jag inget att göra så jag somnade en liten stund,

men så ska jag gå och fika, och tackvare min bajsmobil så kan jag inte lägga in några bilder;/


puuussss<3

ollle

skolan idag var bara dryg det hände inte så mkt förutom att vi var lite busiga på lunchnen om nån fick en blöt pappersboll i huvudet så var det inte vi som kasta (: i kväll ska jag kanske va med joss, frida, malin, emma och josse och vi ska väll hitta på något skoj som vanligt !!
igår var jag och josse feta :D när vi kom hem från skolan hade vi tänkt att baka men vi orkade inte så vi gick till konsum och köpte en daimtårta och åt upp hela och efter maten så var vi med emma och där fich vi en kaatglass och sen var vi med malin och joss och dom hade varit så snälla och bakat en kladdkaka som vi fikade när vi kom dit. sen tog vi hål 2 hål i malins öra och hon skrek som en stucken gris!! :D 

men nu ska jag gå och äta (:
PUSSSS & HEJ LEVERPASTEJJJJJJ!!

MUMMMMS!!(:

josssiie

har varit hos emma sen så ringde vi jossan, och då skulle hon och malin komma till emmma men efter ett tag orkade vi inte vänta så olle ringde till jossan igen och då så gick vi bara dit, sen så höll dom på att baka kladdkaka till oss så då satt vi på datorn efter det så skulle vi ta hål i örat på malin och hon skrek typ hela tiden, :]




puuuusssssss<3

emmaollejosse

är hos jossan nu, dom håller på med nån hemlighet så vi sitter vid hennes dator. har varit hos emma och ätit en lakritsglass en kattglass, kommer bild sen! men sen drar vi väl ut elr nått, fårse. nu väntar vi bara på att jossan och malin ska bli klar.


mååångapussar!

söta flickor.

.

olle

skolan var väll som vanligt det sög alltså men josse är ju alltid snäll och glad så det blev kul ändå.
när jag kom hem hände det inte mkt men efter maten kom josse, emma och jossan till mig sen for vi till frida. malin kunde inte vara med i kväll heller det var synd men hon ska snart komma hem från sörmjöle då ska vi ha skoj.

vi tog iallafall hål i öronen, och det gick bra för emma den här gången det var tur, men för mig gick det inte lika bra örhänget kom inte igenom.... 
sen gick vi ut ett tag sen for jag hem.
Men nu ska jag gå och trycka igenom en nål så att jag får in det där jävla örhänget.  :)


PUSS & HEJ LEVERPASTEJ!!! (:


emma på tårtkalas

for till min moster efter skolan, snackade med henne ett tag o lekte med lillkusin. snäll som hon är hede hon torktumlat mina byxor har ingen torktumlare hemma.hahahär hos josse nu , hennes lillasyster fyller år idag så vi ska snart fika, götttt!ska vara med flickorna ikv, nu jävlar blire ett hål det vart ju cp förra gången så nu jävlar. sen får jag se vad som händer kanske går vi ut ett tag;]


+ imorrn då jävlar är det krig!

mååångapussar   


josssiie

idag har jag varit på skolan drygt, annars har jag inte gjort nått, ikväll ska jag vara med jossan,frida,malin,olle och emma :) och då ska vi ta hål i öronen han inte göra på alla i söndags, sen så vet jag inte vad vi ska göra,


puuussssss<3

josssiie

ikväll har jag varit ute med emma och olle vi gjorde inte så mkt, miin mobil har typ gått sönder är myrornaskrig på skärmen så jag ser inget haha kul så att jag kan inte se om nån skickar nå sms eller lägga in bilder..
men nu ska jag gå och fika,


puuusssss<3


(:

.

ollle

jag har just ätit middag och det var den enda riktiga maten idag. för vi sov ju hos frida och där åt vi kladdkaka till frukost och det var riktigt MUMSIGT!!!

igår hade vi det super kul först hörneforsdagen där vi åt sockervadd, kollade på gympauppvisning och lite annat. sen på kvällen hos frida åt vi tacos och massa chips och godis sen färgade vi håret på emma och malin en blev blondare och en blev brunare(:. sen gick vi ut och träffade massor av roliga människor vi kom hem vid 4 men höll oss vakna fram till 6 fast josse däckade på golvet.

i dag har vi kollat på fridas söta kaniner, sprutat ketchup och grädde fulla munnen så vissa höll på spy och tagit hål i öronen (: .

Här kommer en bild på mina söta vänner :
 +EMMA
mer bilder kommer snart (:


PUSSPUSS :*

emma

är hos frida har just bakat en kladdkaka till frukost, gotttt!!!!!  askul igår, massa chip och godis :)gick ut träffa massa roliga personer! kom in vid 4 men la oss vid 6;] vaknade typ halv 9, nio. är inte speciellt trött nu men ska lägga mig tidigt ikv. ajaskola imorrn dåe kanske inte det roligaste men..

pusssssss sötisar!

;)


josssiie

kom nyss hem har varit på hörneforsdagen, köpte en plopp till näsan och sockervadd, sen så gick vi och kollade på gympa uppvisningen och efter de så spelade dom, håller på att packa nu eftersom jag ska till frida och sova där först ska vi äta tacos och sen så ska vi baka kladdkaka mummmmss (:

lägger in nån bild från idag nu,




puusssssss<3

:)


josssiie

vaknade tyyp 9 idag sen gick jag upp och duschade,efter det fikade jag, igår så var jag först med olle sen gick vi till frida och väntade på att jossan och malin skulle komma efter ett tag kom dom och då så gick vi ut, ute gjorde vi inte så mycket gick tyyp runt på byn lite, men nu så måste jag gå och göra mig i ordning ska till olle sen så äre hörnefors dagen där ska jag gå med olle,frida,emma,malin och jossan (:





puussssss<3

olle

har just ätit frukost, klev upp tidigt för att det är hörnefors dagen i dag jag ska väll vara där med josse, emma, frida, jossan och malin det kommer att bli super kul sen blire ju party hos frida(: i går kväll var det super först vara vi hemma hos frida och fixade en skiva sen for vi ut på byn och hade skoj, synd att inte emma kunde vara med. men nu ska jag gå och göra mig i ordning för dagen.

TJAAAO!!!

emma

sitter hemma hos mormor, eftersom mitt internet inte funkar och snart så får jag damp. ska vara barnvakt" till bror ikväll mamma ska bort.josse och olle + några fler är ute och här sitter jag. ganska okej skoldag mest snack om betygskriterier elr vad det heter, slutade nån gång innan två. efter det for vi till ica och handlade inför imorrn:D


Imorrn blir det väl h-fors dagen sen ska vi till frida och äta middag+ någe gott till efterrätt ska sova där oxå! så då blire parteeeey med flickorna! sen är det så att vissa har hemligheter som man inte får veta, tidigast imorgon och här har man gått och väntat en hel vecka.. hahah, har ingen aning om vad det kan vara. men nu ska jag gå och göra något bättre får se vad det blir men mycket mer än det här händer inte ikväll.
 
hade tänkt lägga in en bild på min nye vän som jag träffade igåpr men har inte hunnit lägga in dom på datorn så ni kanske får se sen. ;]




pussallasötisar!

olllle

Hellllo !!
idag på skolan var det drygat, bara en massa betygskriterier. men det är tur att man har så roliga kompisar som gör dagen skojigare. efter skolan for vi i allafall och handlade massa taco grejer till i morgon då vi ska ha party hos frida. sen for vi hem till hon (jag,josse, emma, jossan,malin och frida så klart) hennes snälla mamma bjöd på fika och vi hade det bara skoj som om man skulle klara en timme utan att skratta med dom. sen åt jag middag och snart kommer josse hit och då ska vi hitta på något kul!! (:
PUSSS! (:

josssiie

har just kommit hem från frida, efter skolan for vi först på ica (jag,malin,frida,jossan,emma och olle)och handlade till imorgon sen for vi hem till frida och fikade och kollade på kaninungarna dom var såå söta ville nästan äta upp dom, (:

aja ska gå och äta mat nu skriver mer ikväll och kanske lägger in nå bilder :)





puussssss<3

minikäätz



hihihihi<3










josseemmaolle

när vi var hos olle snodde vi morötter och åt, sen så for vi tilll frida och planerade för lördagen med hon och jossan. malin den jäveln som är utomlands fick inte vara med att bestämma, mwahahahha! 

ikväll har vi bara varit ute lägger in lite bilder..(:






pusssss sööötisar!


Helllloo

skolan började idag, kändes kul att träffa alla som man inte träffat på lovet. men längtar inte till alla prov  och nationella även fast det är länge kvar, slutade iaf 11 for hem till josse och åt varmamackor och oboy, sjukt gott!men men.. nu ska vi fara til olle. skriver mer sen .



TJAAAAAAAAAAAO! <3 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0