ollle

bajss, mitt huvud gör ont..
jag är hemma från skolan idag har så väääldigt ont i huvudet, jag hatar att vara hemma det finns absolut inget att göra sen missar man en massa på skolan också menmen..
igår var det ju gympauppvisning det var väldigt mkt folk och kollade, dansen var bara pinsam och barngympan saken gick inte så himla bra. Men sen hade vi ju våra varv och det gick väll ganska bra på dom första varven jag ramlade inte ellr nått men när det kom till sista varvet så gick det verkligen dåligt.. patrik som skulle passa vet att jag kan själv så därför tänkte han inte passa nått men det visste jag inte om och sen kände jag att han inte var med och så for jag på nacken det var inte kul. vi får se om jag vågar köra flickis efter det här men det tror jag nog men jag taggar iallafall onsdag för då ska sofia vara med på gympan det blir super. :D

pusss heeej ♥


jossssiiie

idag har jag inte gjort så mkt har kollat på någon läskig film, sen så har jag fikat lussebullar och pepparkakor, igår var jag med denise,sofia,linnea och felicia, först var jag denise och sofia på ug och gjorde ett pepparkakshus, sen så kom linnea och felicia, i pepparkaks tävlingen så kom vi trea fast vårt hus var finast;] men nu ska jag gå,


riktigt fint!:]

puusssss<3


oliviiiia

farmor och farafar for nyss hem dom har varit här och firat mig sen igår än fast det är några dagar kvar till jag fyller år, jag fick pengar mm. så jag var alltså hemma hela kvällen och bara satt och pratade med dom det var sååå kul, men nu är jag i allafall taggad på gympauppvisning den börjar 17:00 alla som vill komma och kolla, men vi ska vara där lite tidigre och träna igenom varven sen så har vi en dans också haahha det kommer inte gå bra men aja. sen så ska jag ju va med 6 åringarna när dom visar upp också..

minnen,

puss heej
 


oliviiiia

kom nyss hem från skolan det var sista dagen med slöjd jag gjorde klart min morgonrock :)
sen så var det typ uppvisning i bråvalla med vad alla grupper hade gjort och sånt men på måndag så ska dans och musik visa upp :)
ikväll vet jag inte vad som händer får väll se! ska i allafall äta pizza :D
puss heeej !


oliviiia

i kväll har jag bara varit hemma tråkigt men men, imorgon är sista dagen men eleven :)
sval sen är det helg och på söndag är det gympa uppvisning kom och kolla kl 17:00 :) nu ska jag gå och kolla på glee
puss heeej!


oliiiv

idag var det väll som vanligt den här veckan jag har bara sytt och sytt det är ganska kul men kan bli lite långtråkigt..
när jag kom hem från skolan så lekte jag med en söt flicka som heter Tuva ikväll vet jag inte vad som händer får väll se:)
puss heeej! ♥


kärlek ;*
(haha oj såg att men kunde tro att det här var tuva men det är det inte, det här är ingen annan än Agnes! :)

josssssiie

idag på bilden gjorde jag inte så mkt, vi målade ansiktsmålningar på varnadra det blev jääääääätte fiiiint, lägger in bilder på de, sen så har jag inte gjort så mkt, ikväll så vet jag inte vad jag ska göra får väl se,:)

emil,
emmma har målat den blå sidan och jag har målat den gröna;P

jag & frida
frida har målat mig, och emil har målat frida:)
 
puuusss<3


josssiie

har varit i skolan idag, hann göra två bilder idag, sen så hade jag och emma färgkrig hihi busiga vi är ;] sen när jag kom hem så bakade jag muffins, (: ikväll så har jag varit och kollat på innebandy träning, och när jag skulle cykla hem så regnade det as mkt, roligt hela jag var blöt när jag äntligen kom hem!
men ska gå nu,



puuuussssss<3


oliviiia

kom nyss hem från gympan kul som vanligt, körde flickis flickis utan pass OMG!! aja, ingen bryr sig :)
har ju slöjd hela veckan det är härligt. bajs mat idag så jag fick svälta + stå i kö läänge för att det inte fanns nån mat menmen..
Igår var jag meed sofia och på barngympa och vi har ju uppvisning till helgen och då ska alla söta barn visa vad duktiga som har blivit :)
men nu ska jag gå och äta chokladbollar! <3

puss heeej! ♥ 


underbart!


josssiie

var på skolan idag som vanligt, gjorde en bild och två julkort, på lunchen så var det äcklig mat så jag och emma gick på ica och köpte vanlijmunkar mummmma, sen så slutade vi vid två och då så for jag hem, här hemma har jag inte gjort så mkt somnade en stund innan maten :) nu ikväll så ska jag väl bara sitta hemma och kolla på tv, ikväll så är det ju desperate housewifes, och det måste man ju se,!


emmma:)

puusssss<3


jossssiie

idag så har jag varit på skolan vi har elevens val hela veckan och jag har bild, gjorde inte så mkt idag, efter skolan så bakade jag och emma kladdmuffins dom vart jättemummmsiiga,

emmma
emmma idag på skolan, hon var en kisssekatt ;]


mummmms



puuusssss<3


oliviiia

kom hem från gympan för ett tag sen det var kul vi har uppvisning nästa helg är lite nervös men det går nog bra. :)

idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, jag hatar söndagar och helst när det regnar och bara är mörkt ute hela dagarna. men vi har elevensval till vecken så det kan kanske bli kul.. :)

puss hej !♥


oliiv

satt och kollade på gammla bilder och hittade massa roliga (:
vilka minnen <3






























kramar olivia ♥

 





oliviia

som sagt så var vi ju på discot i går dett var super skoj, :)
och viccy gick från twhiligt för att komma och vara med oss haah sweet. <3
Tagga nästa discot tjejer! :)


jossssiiie

igår var det disco det var askul var där med sofia,viccy,amanda,mikaela,emma och olle, gick på stan också innan discot köpte en t-shirt från gina, vaknade vid 10 i morse har bara sett på tv sen dess, ikväll så vet jag inte vad jag ska göra får väl se vad som händer,
  


tröjan jag köpte,


julia,




puussssss<3


josssiie

idag har jag varit på skolan, hade sjöjd idag gjorde inte så mkt där.jag har också haft två prov idag det gick väl sådär.slutade vid tre tiden nån gång sen så for jag hem, halv sex så for jag och tog svin influensasprutan, det kändes knappt. och just nu sitter jag och äter daimglass gottttt, jag får väl se om jag får nån feber men hoppas på att jag inte får det iallafall (: men nu ska jag se på halv åtta hos mig det äger!



puuussssss<3


jossssiie

idag så har jag varit på skolan jag slutade 13.40 :) ikväll så har jag varit med emma,frida och jossan vi gjorde inte så mkt, igår så var jag på fortet med friends haha mitt lag kom näst sist vi ägde ;D har tyska prov på torsadg har inte tränat något än så vi får väl se hur det går,




emmma på fortet :)



puuusssss<3


RSS 2.0